Kyrkstigen, Tärnsjö

Det var styv kuling i byarna och -5 på termometern. Perfekt dag att ge sig ut på vandring 🙂
Idag skulle det bli kyrkstigen mellan Tärnsjö och Skekarsbo. Det är 2 mil fram och tillbaka och en härlig heldagstur. Vi brukar starta vid Nora kyrka och gå norrut. På vägen passeras Hagudden med sina grova ekar, kyrkspången över Nordmyran som är en 700 meter lång spång med både fågeltorn och vindskydd, kolarkojan i Messkog innan man kommer in i Färnebofjärdens nationalpark och det drygt 20 meter höga tornet i Skekarsbo.
Leden är markerad och numer har man kompletterat med rejäla skyltar där vägar korsas eller vid svängar.
Det blev också en test av fräscha kläder från Arrak Outdoor. Bland annat en lite längre skaljacka, Summit Jacket, som både Gunsan och jag har. Den var skön att ha på sig när det blåste på rejält. Ventilation under armarna om det behövs.
#arrakoutdoor

2 thoughts on “Kyrkstigen, Tärnsjö”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.