Dubbelt fiske

Startade morgonen i koma vid sextiden. Klockan ringde och jag fattade inte vad som hände. I med frukost och packning av fiskegrejor. Bilkörningen klarades snabbt av. När jag tagit tio steg från bilen rullar Patrik in. Han behövde tid på sig så vi skulle ses vid vattnet.
Nu var fiskesuget tillbaka något efter min skittorsdag då det spöregnade i de tre timmar jag fiskade. Jag vurpade dessutom i ett stenrös på hemvägen. Flytringen slog i en gren och jag tappade balansen/halkade på en snorhal sten. Dessutom blev jag fisklös.
Sammanfattningsvis fiskade vi i fyra timmar och allt som kom upp var en mindre öring på mitt spö. Patrik hade en känning.
Jag tänkte efter detta göra en förflyttning längre bort men ångrade mig och åkte hem. En dusch, lite mat och en ompackning senare satt jag i bilen med kameraprylar.
Det blåste hårt och kallt vid sjön jag besökte men det fanns de som fiskade ändå.
Skaplig sutare(?)…

Fiskgjuse, Osprey, Pandion haliaetus

Fiskgjusen hade stygga problem att landa fisken i den hårda vinden men klarade till slut att lyfta med den. Här pratar vi fiske som livsstil…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.