Billudden ännu en gång

Lika bra att passa på när det är fint väder….
Efter jobbet packade jag i bilen och drog mig snabbt söderut. Patrik var redan på parkeringen när jag kom fram. Efter promenaden ut var vi snabba i ringarna då fiskesuget är på topp. Patrik hann med att dra en fin öring på 2.7 som jag missade att se. Jag paddlade vidare bortåt och hade också lyckan med mig. Något som jag först trodde var en id vaknade plötsligt till liv och rusade. Efter ett par rusningar gick fisken och tjurade länge innan den till slut hamnade i håven.

Havsöring, Sea trout, Salmo trutta trutta

Ännu en fin öring landad. Vi fikade, surrade ett tag, fiskade lite mer och gav sedan upp för dagen efter knappt tre timmars fiske. Imorgon ska det bli skitväder och då passar jag på och tar en paus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.