Halvdag…

…på jobbet blev det idag. Det vackra vädret lockade mig ut bland vassruggar och dess invånare. “Inte ett moln, så långt ögat..” som Ledin sjunger. Jag tog sikte på närmaste tänkbara vatten. Väl där så byade det upp och ett och annat moln visade sig men inget som störde. Förrutom ett par svamplockare(?) någonstans i skogen som ropade till varandra var jag ensam med min flytring. Härligt att få njuta av solen och lite fiske.
Då vassen gav noll och ingenting provade jag en djupare parti en bit ut. Där fick jag ganska snabbt tre fina fiskar.

De tog på en fluga av guldfärgad flash. Tyvärr blev jag av med den och har varit för slö att binda upp fler. Efter detta blev det tvärnit. Jag fiskade av vassen längre bort innan jag gav upp. Snittvikt på ~4kg tänkte jag när jag närmade mig land. Lade ut några sista kast och lyckades få en liten snipa på detta. Så här skulle alla arbetsdagar vara 🙂

2 thoughts on “Halvdag…”

  1. Ja det där såg ju inte helt fel ut! Själv skall jag prova lite nya fiskevatten i höst, skall bli spännande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.