Uppe med tuppen

Imorse gick jag upp halv fem. Jag hade gett mig f-n på att fota en tornfalk.
Dagen började bra då jag fick se en fiskljuse nästan direkt. Sedan såg jag måsar, måsar och måsar. Mycket ljud av småfåglarna men ingen falk i sikte. Jag rörde mig bort mot golfbanan men ingen där heller. Fortsatte ned mot Lervik men där var det ingen heller. En Kornknarr satt i en buske ute på ängen och trastar flög kors och tvärs. När jag kom tillbaka till bilen hade en rejält stor grå huggorm parkerat vid förar dörren. Den slingrade sig iväg när jag kom. Den blir normalt ca: 75cm men jag uppskattade denna till en meter lång.
dagens behållning blev en Steglits…

En törnsångare fastnade också på bild…

Imorgon ska jag försöka mig på falken igen om vädret tillåter.

2 thoughts on “Uppe med tuppen”

  1. I dont understands what you wrote…but I guess..is all about you enjoying capturing those beautiful birdies…//GK

  2. Hi GK,I went up really early to be able to "catch" a falcon (Common Kestrel) i have no good pictures on. I have been chasing this one a long time but never succeeded. I didn\’t this time either but got the colorful Steglits instead. I also saw a large snake, ~1 meter, camping in front of my car. Maybe you are used to them but i seldom see snakes. This year i have of course seen quite allot of them but usually it\’s one per year./Take care

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.