Skidavslutning

Det har varit en konstig vinter i år. Hemma kom snön tidigt och smälte bort. Den 13:e januari gick det att åka på stigar och skogsvägar. Vi fick någon riktigt fin tur över små sjöar och myrar på hemmafronten. I början av februari kom det massor av snö och det var åter igen noll bärighet. Det blev mest snöskor efter detta. Den här dagen tog vi bilen dryga timmen norröver för att få rejält med snö. Det var ca 50 cm i terrängen. Bärigheten var bra. Lite för bra. Det var stenhård skare men bra glid också.

Njutbart på myren
Njutbart på myren
Långa myrar
Långa myrar
Fikapaus
Fikapaus
Soldyrkare
Soldyrkare

4 thoughts on “Skidavslutning”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.