Hälsingland

Det var varit svart hemma. Mörk himmel och ingen snö på backen. Det var dags för lite ombyte.
Gunsan och jag har turen att ha vänner vi kunde hälsa på och samtidigt låna en stuga av. Från stugan vandrade vi upp till en fäbod där vi fikade. Det var oftast tungt att pulsa i snön när det stundtals räckte upp till knäna. Den energiboost som ljuset gav var underbar.
Vi fick en underbar kväll i stugan och sov riktigt gott där.
Idag hälsade vi på Ann och Jens på Sweden Husky och hälsade deras alla hundar. Det blev en hundspannstur också. Underbart att få vara med dessa hundar som alla har olika personligheter. Efter mat och fika åkte vi tillbaka till mörkret men uppladdade för nya upplevelser. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.