Kajaktur på havet

Jag letar ofta på kartor efter platser att ta mig till. Nu hade jag hittat en ö där jag trodde det var klippor jag kunde slå upp ett tält på. Det kan vara bra att reka innan och idag var det ganska lugnt med vind. Med mig fick jag en gammal arbetskamrat. Bosse visste var vi kunde lägga i kajakerna också så det var extra bra.
Det blev en underbar paddling ut till min tilltänkta plats. Där fikade vi och tittade på kustlabbarna som jagade ett gäng tärnor och tärnorna jagade tillbaka. Solen sken så där härligt när vi paddlade tillbaka. Det blev en riktigt bra tur och hit ska jag ta mig när det är lugnt på vattnet någon eftermiddag till morgon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.