Järvsö kyrka

Hälsingekyrkor

Ofta när jag åker lite längre med bilen passerar jag fina kyrkor. Många har jag sett flertalet gånger fast jag aldrig tittat närmare på dem. Det går att ha olika åsikter om kristendom och sättet kyrkan styrde på tidigare känns inte som något jag står bakom. Att byggnaderna är fina tror jag de flesta håller med om. Ofta står det imponerande byggnader i småbyar som dessa i Hälsingland.

Kårböle kyrka
Kårböle kyrka
Färila kyrka
Färila kyrka
Inuti Färila kyrka
Inuti Färila kyrka
Predikstol i Färila kyrka
Predikstol i Färila kyrka
Kyrkorgel i Färila kyrka
Kyrkorgel i Färila kyrka
Järvsö kyrka
Järvsö kyrka
Inuti Järvsö kyrka
Inuti Järvsö kyrka
Predikstol i Järvsö kyrka
Predikstol i Järvsö kyrka
Kyrkorgel i Järvsö kyrka
Kyrkorgel i Järvsö kyrka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.