Vandring längs kusten

Idag var det dags för ny sträcka att vandra längs kusten. Gunsan och jag fick med oss Nisse. Äldsta grabbens rottweiler på 8 månader. Han blev tokglad när vi hämtade honom men lite fundersam när vi kom fram. Det är första gången han hänger med ut.
Vi hittade fina stigar i skogen ner till klipporna. Det blåste rätt bra så vi följde kusten en bit upp i hällmarksskogen. Efter någon kilometer släppte jag Nisse så han fick springa av sig. Han blev inkallat snabbt flera gånger och fick springa efter boll. Det var inga problem att koppla honom efter en kilometer.
Nisse skötte sig bra hela tiden förutom vid fikastunden. Vi fick fika först och han fick vänta på sin smörgås till sist.
Jag hade hoppats vi skulle komma längre än vad vi gjorde så vi fått se en del häftiga klippor men vi fick vända efter 5 kilometer. När vi gick tillbaka till bilen tog vi en skogsväg då klockan skenade iväg. Nästa gånga har vi mer att utforska. Kanske lite blommor att fota och havsfåglar som anlänt. En hel del gamla lador och gamla betesmarker finns åt andra hållet så det lär bli fler besök.

Gunsan och Nisse
Gunsan och Nisse
En glad Nisse
En glad Nisse
Vid fikabänken
Vid fikabänken
Paus i vandringen
Paus i vandringen
Kuperad terräng
Kuperad terräng
Boll-Kalle (Boll-Nisse)
Boll-Kalle (Boll-Nisse)
Apport
Apport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.