Loke på nya äventyr

Loke kom till mig samtidigt som när jag kom hem från Rumänien. Hans brorsa Åke (Engelsk bulldog) hade gjort en akut operation och vilda Loke kunde inte busa med honom då han behövde vila efter operationen.
Han hade varit här några nätter tidigare men det hade han nog glömt. Det var nästan kaos då jag packade upp min resväska. När vi sen skulle sova så tyckte Loke det var roligare att skälla. Det är inte så lätt när man är sex månader.
Vi klarade fredagen bra med många promenader. Långhelgen gick helt i Lokes tecken. Vi var ute på skogspromenader varenda dag.

Till veckan lärde han sig att det inte hjälper att bråka när man ska gå ut. Likaså lärde han sig att ta det lugnt när vi kom in så jag fick klä av mig först innan jag torkade hans tassar. När allt var klart tog vi av halsbandet och gick in.
Det var mycket lek med bollar och pipleksaker men lite träning också. Att gå fot är inte Lokes bäst utförda kommando men nu ställer han sig vid benet i alla fall. Han har också lärt sig kommandot stanna och kommer som ett kanonkula när man ropar på honom. Då vill han ha kebabkött 🙂
Sista helgen blev också i skogen med Loke. Både lördag och söndag.

Nu har Loke flyttat tillbaka till Hedesunda igen och det är väldigt tomt. Jag vet att jag kan hämta honom om jag vill och det ska jag vid senare tillfälle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.