Nyårsafton

Detta år började nyårsafton med fotografering. Jag hade bestämt detta med Hasse för en tid sedan. Håkan följde också med så jag startade med att hämta honom i stan. Vi mötte upp Hasse och Stefan i Sandviken. Stefan hade jag aldrig träffat förr men såg fram mot det då han var barndomskamrat till min kusin som tyvärr lämnade oss alldeles för tidigt. Det var kul att dela lite historier.
Hela dagen blev till en härlig social tillställning med närbesök av lavskrikor. Vi fotade och pratade om vart annat. Stefan som inte fotar fixade eld till korvgrillningen. Att grilla är ett annat favoritinslag för min del.

Tack grabbar för en trevlig dag!

Några bilder fick jag med mig på lavskrikorna också.

Lavskrika, Siberian Jay, Perisoreus infaustus
Lavskrika, Siberian Jay, Perisoreus infaustus
Lavskrika, Siberian Jay, Perisoreus infaustus
Lavskrika, Siberian Jay, Perisoreus infaustus
Lavskrika, Siberian Jay, Perisoreus infaustus
Lavskrika, Siberian Jay, Perisoreus infaustus
Lavskrika, Siberian Jay, Perisoreus infaustus
Lavskrika, Siberian Jay, Perisoreus infaustus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.