Kvällspromenad

Gunsan, Ozzy och jag for ut en sväng i naturen. Jag tog med mig kameran med macro på för lite testskott.
Redan efter 100 meter ser Gunsan ett rådjur. Ett litet nyfött kid blir rentvättat av sin mamma ser jag i min kikare. Nu skulle jag haft teleobjektivet på istället var min första tanke men upplevelsen kändes också bra. Kidet går på vingliga ben runt sin mamma. Vi lämnar dem fort innan Ozzy får syn på dem. Några hundra meter senare ser Gunsan nästa rådjur. Kanske var det pappan? Jag hann bara se baken av det.
Lite macro-foto på gräsängen.

En less och en koncentrerad
En less och en koncentrerad

Vi knallade runt i skog och på ängar. Hittade en trevlig plats och fikade på Gunsans äpple och kanel-muffins.
Jag fotate lite av varje och Ozzy såg lika trött ut var gång.

I slutändan var vi fortfarande kompisar 🙂

Ozzy och tonårsjesus
Ozzy och tonårsjesus

Bilder lånade av Gunsan

2 thoughts on “Kvällspromenad”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.