God Jul

Jag önskar er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

Samtidigt vill jag passa på att tacka tomten för julklappen.
Jag har tydligen varit riktigt snäll i år 🙂
Tomten kom med ett par nya skidor och pjäxor till mig. Efter att skidorna vallats så tog jag bilen upp på skogen för att testa dem.
Jag korsade ständigt spår av hare, räv, rådjur och älg men såg ingen av dem live.

Åsnes Amundsen FL, Crispi Stetind, Rottefella BC Magnum

Tanken var att jag skulle prova dem några hundra meter så jag var klädd för detta. Då jag ville kolla runt mer i detta område blev det istället en längre svettig tur. När jag kände mig nöjd tog jag samma väg tillbaka och det gled på klart bättre i mitt gamla spår.
På ett ställe jag stannade till hörde jag en sparvuggla tuta. Jag åkte lite närmare och immiterade tutandet och fick svar tillbaka. Jag inbillade mig i alla fall att den svarade men den kanske tutade ändå.

Vinterlandskap

Nu är jag laddad för lite utflykter på skidor. Packa pulkan med diverse atteraljer och bara ge mig ut i naturen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.