Fiasko

Inte nog med att vi förlorade mot Norge i hockey igår. Vädergudarna har inte varit ett dugg bättre. Både tre kronor och vädret (vindhelvetet) blev ett fiasko i helgen. Igår var det 6-7 m/s och nordostlig vind. Vinden drog i rejält på kusten. Himlen var mestadels blå och en rejäl dos friskluft fick vi i alla fall.
Fikapaus…

I dag var det ännu mer vind. Enligt vädersidorna på nätet skulle det vara 7-9 m/s nord-nordost och det verkade stämma bra. Höga vågor och gäss prydde det blå havet men vi gav inte upp för det. Vi hade vandrat 2.5 kilometer genom en fantastisk natur och när vi väl var framme ville vi inte bara gå tillbaka. Det var inte mer skyddat någon annanstans heller hade vi sett. Det blåste så pass så både Janne och jag lyckades kroka oss själva. Janne höll dessutom på att få sig en simtur när han hamnade i en bränning och höga vågor drog in. Huvan tömdes på vatten och sedan var fisket igång igen.
Vi var ute fem timmar men blev utan fisk båda två. En klarblå himmel och en vacker natur var ändå belöning nog. Snart släpper det nog  🙂
Sir Vääs mötte vi på vägen…

2 thoughts on “Fiasko”

    1. 30 cm för nära 🙂

      Hade ingen “riktig” kamera med så det blev fotografering på nära håll i alla vinklar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.