Ingen grenser

Det är kul att själv vara på äventyr men även roligt att följa vissa andra. En person jag följt i flera år är norske Lars Monsen. Han har dokumentaret och filmat flera äventyr bla. På tur med Lars Monsen, Nordkalotten 365 (visas på tv nu) och Canada på tvers. I den sistnämnda spenderar han två och ett halvt år att förflytta sig med kanot, hundspann och till fots tvärs över norra Kanada.
Hans senast filmade äventyr, Ingen grenser, handlar egentligen om helt andra personer än Lars. Lars är expeditionsledare för 11 personer med olika funktionsnedsättningar. Allt från amputerade armar/ben till cp skada och rullstolsburna. De ska ta sig från Luleå till Hellemobottn i Norge på 30 dagar med hjälp av kanot, hundspann och till fots/rullstol. En resa på ca: 50 mil. De tänjer sina gränser och hjälps åt för att om möjligt nå sina mål.
Detta är en klart sevärd och gripande historia.

Lars Monsen’s äventyr finns samlade på Komplett fritid som han också samarbetar med…

Lars Monsen – Villmarksboks II
Lars Monsen – Ingen Grenser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.