Batteriladdning

Fick ett tips igår om en sparvuggla som setts i närheten. Plockade fram systemkameran och skruvade på teleobjektivet. Jag har tydligen legat på latsidan med denna typ av fotografering för batteriet var tvärdött.
Med batteriet laddat och liten matsäck packad gav jag mig iväg på jakt. Spanade av varenda gren jag såg efter stigen men någon uggla hittade jag inte. Däremot var det trevligt att se att så många fåglar var aktiva. De har förmodligen också längtat efter dessa soliga dagar. Under min vandring räknade jag in 10 olika arter. Större hackspett, entita, steglits, domherre, grönfink, kråka, skata, nötväcka, blåmes och talgoxe. De klarröda domherrarna är vackra.
Jag får ge mig tillbaka och leta ugglan vid ett annat tillfälle.
En vanlig vinterfågel…

Inte lika vanlig…

2 thoughts on “Batteriladdning”

  1. Fint komponerad bild på blåmesen. Synd att du inte fick steglitsen på det stället.
    Lycka till med jakten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.