Pimpeltur

Putte och jag hade bokat fiske. Nu kom något ivägen för Patrik så det blev till att åka ensam. Både smhi.se och yr.no visade stor sol över området kvällen före. När jag lämnade hemmet småsnöade det litet men efter ett par mil var det likadant som på nyårsdagen, blåst och snö på tvären. det var i alla fall hyffsat plogat. Jag var ute i god tid så det var alldeles mörk när jag körde upp på skogsvägen. Efter att ha kört ett bra tag träffade jag på en traktor som plogade. Frågade om jag kört förbi och det hade jag naturligtvis. Traktorn fixade en plats för mig att vända på sedan följde jag den ett par kilometer tillbaka där jag fick en egen parkeringsplats. Pannlampan åkte på och väl ute på isen riggade jag upp grejorna.
Nytt spö dagen till ära med en Cardinal BC UL…

Nu ska ingen ryckig broms hindra mig. Satte upp ett extraspö som är tillåtet vid denna tjärn. Räka och blink blev valet på detta spö.
Det börjar ljusna…

Jag nötte på gjorde flertalet förflyttningar och bytte blänke, blink, myska och bete om vart annat men inget hjälpte. Höll ut till 14:00 innan jag gav upp. Inte en känning på hela dagen. Solen fick jag se men det var bara korta stunder. Frisk luft fick jag så jag blev nöjd i alla fall.
Denna gång var mackorna med…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.