Whiskyprovning

Hade några kollegor hemma på whiskyprovning. Det var fjärde gången vi körde detta hos mig nu. Alltid lika trevligt. Denna gången provade vi BF-buteljeringar.
Vi var alla överens om att det var fyra mycket trevliga whiskyn som provades. Åldern på whiskyn skämdes inte för sig heller. Mina “gäster” provade blint och hade förvånantsvärt liknande uppfattning som jag själv hade på de olika utgåvorna.
Vilken luktade vad och den smakade vadå?

Vi är alla fan’s av Islay-whisky så att Caol Ila’n var en favorit var inte förvånande. Dufftown fick (efter CI) två röster för bäst i test. Det är surt att peka ut någon av dessa som sämst men i detta fall var det Glenburgie som fick stryka på foten.
4 trevliga buteljeringar myndig + …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.