Hårkan

Hårkan bjöd på lite vatten när vi kom fram. Grusbankarna syntes ovanför vattnet här och var. I och med att denna resa inte var plannerad fick de bli som det ville. Jag fick komma ut lite med tältet iaf.
Dag 1 var riktigt trög. Vi fiskade i strömmen vid tälten och endast ett par sprättar följde med upp. Whiskyn och korvgrillningen på kvällen var en höjdare.
Dag 2 åkte vi till en ström längre norrut och provade lyckan. Tyvärr blev det inte mycket bättre. Toppade med en 35cm harr :p. När vi kom tillbaka till tältplatsen satte regnet igång. Ihållande regn från 14:00 till 22:00 fick oss att drömma om Shakira och Linda Bentzing. Ett kort fiskepass avrundade dagen innan kvällens bonnfire med korvgrilllning och whisky.
Dag 3 vaknade vi med att ta ett morgondopp och tvättning. Vattnet var inte ens kallt för en badkruka som mig. Tälten packades ihop för att bege oss till Långan. Väl framme röstades fisket ned och det blev hemresa istället.
Siktar mot bättre fiske nästa gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.