Me, myself and I

Hemma har snön kommit i omgångar och smält undan vartefter det varit varma perioder, ofta med regn. Jag vill ha snö på vintern. Fixade ledigt på jobbet och åkte upp till norra sidan Hälsingland. Här var det ca: 80 cm snö på myren. Det var ingen skarsnö men på vissa håll bar det ändå.
Snön som var försvann ganska snabbt och blåsten tog över. Jag brukar åka i fleecejacka normalt men det gick inte nu. Vinden låg på rätt in i vindskyddet jag sov i. På natten sjönk temperaturen under -10 så det var tur vinden avtog något. Drygt 18 kilometer skrapade jag ihop och det var tillräckligt med det skavsår jag fick första dagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.