Haspelfiske x 3

Jag har fiskat med flugspö i bra många år. Det spelar ingen roll om det varit harr, öring, röding, regnbåge, gädda eller abborre. Flugspö skulle det vara.
Det var länge sedan jag var ut med Putte på något fiske. Nu hade vi äntligen fått till det med en fiskedag. Det blev fiske på eftermiddagen, korvgrillning med öl i vindskydd där vi slaggade och sedan fiske igen halvdag. En riktigt lyckad helg för oss båda. Jag köpte till och med ett nytt haspelspö efter detta. Ett lättare klassat spö.
Helgen efter tog Gunsan och jag en fiskedag. Jag hade riktigt bra fiske med 3 regnbågar mellan 2 och 2.5 kilo. Det var så bra så att Patrik och jag bokade nytt fiske helgen efter. Micke var oc3så med vilket var kul. Likadant upplägg med övernattning i vindskydd. För grabbarna gick fisket bra. Jag blev däremot utan.
Kul att komma igång igen med lite fiske i alla fall. Nu ser jag fram mot en pimpelpremiär 🙂

Det blev dåligt med bilder. Fiskesuget vann….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.