Florarna

Idag var det dags för det “årliga” besöket till Florarna. Myrområdet nere i Uppland hade vi besökt många gånger nu. Höst, vinter och vår har vi varit där och det har högst varit 2-3 bilar på norra parkeringen och någon till på den södra. Nu i coeona-tider verkar varenda människa leta sig hit. Det var 8 bilar på norra och 26 när vi kom ned till den södra, jisses.
Jag tänkte att om vi går motsols så möter vi kanske ett gäng här och där men vi slipper folk framför eller i ryggen. Det gick jättebra. Vi mötte några sällskap men vi kom dit lite sent så de flesta hade nog redan passerat vår startplats.
Florarna var sig likt. Det känns som man kan de flesta svängarna här. En skön dag blev det i alla fall då vi varit hemma helgen innan och det ska regna imorgon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.