Vårdag i naturen

Den här dagen skulle jag egentligen kört hundspann uppe i Härjedalen men det sket sig då hundarna inte fått tillräckligt med motion denna vinter. För tre veckor sedan bokade jag om så det blev 5 dagar till Krakow istället men Auschwitz stängde två dagar innan vi åkte så vi avbokade flyget. Norwegian gillar jag inte längre. Jäkla Ryanair i rött och vitt 🙁
Nu blev det till att roa sig på hemmaplan istället och det har ju gått bra förr. Idag var det en sån där härlig dag när solen värmer skönt fast det är lite kallt i luften. Det blev vandring på grusväg, stig, skogsväg och mossa. Vid en södervänd glänta vid vattnet packade vi fram smörgås och varm choklad.
Nog hade jag hellre sett Krakow men nu hoppas jag att det blir till hösten istället. Jag är mer orolig för resor till Svalbard och Island som är på schemat i år. Det här med Corona gillar jag inte….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.