Vårsol

Vilken underbar helg det har varit. Kanonväder med en värmande sol. Det fanns snö kvar så årets sista skidtur kunde genomföras. Ingen längre tur men det var fint på myren och fikastunden med ostsmörgås och choklad satt som vanligt bra.
Snön var något lös och där vi åkte ut på myren var det blött när vi kom tillbaka. En fin avslutning på skidorna blev det i alla fall.

.

.
.
.
.

Söndagen var till en början mulen och blåsig. Det mesta av molnen försvann, Gunsan och jag packade ved, muurikka och hamburgare. Det blev en tur norr om stan och några kilomter på stigar innan vi landade vid ett vindskydd med havsutsikt.
Här blev vi några timmar och mådde bara bra.

.

.
.
.
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.