Påskdagsorrar

Sommartiden hade slagit in så nu blev det en timme senare på morgonen. Det spelade inte så stor roll då jag sovit lite de sista dagarna.
Gömslet hade jag lämnat uppställt så jag skulle tjäna lite tid men det gick åt skogen när det började blåsa kvällen innan. Det var tjäle i backen så jag fick inte ned några tältpinnar. Jag sprang och letade gömsle 20 minuter innan jag hittade det. 100 meter över myren en bit upp i skogen. Tur jag åkte tidigt….
Idag hade jag med mick och tänkte filma lite. Kul med lite variation. Synd bara att man måste ha koll på alla fåglarna. Det är inte ofta det händer något denna tiden så missa vill man ju inte göra.

Här är några klipp från dagen i alla fall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.