Trotsåldern?

Vädret var sådär. Det hade regnat hela eftermiddagen men började lätta. Nu var det dimma och lättare regn kvar. Gunsan, Ozzy och jag trotsade vädret och gav oss ut på skogspromenad. Vi höll oss på skogsvägar jag cyklade igår och tog en stig på tillbakavägen. Där hade någon ärthjärna med fyrhjuling kört sönder så det var alldeles lerigt. Jag är duktigt trött på de som inte respekterar andra människor och naturen. Det är knappast första gången jag ser åverkan av en sån där leksak. Förra veckan satt jag i min flytring och fiskade vid kusten när det kom fyra stycken såna där töntiga mopeder med fyra hjul och brände loss både på stranden och i vattnet. Detta är en badplats så något fel på personerna måste det vara.
Nå väl, vi slapp oljudet från dem idag. Största delen av den knappa milen var det riktigt fint. En del blommor hade slagit ut. Bland annat styvmorsviolen såg vi (sol, måne, natt och dag).

gråsprängdskäggiga grabbar
gråsprängdskäggiga grabbar

Foto lånat av Gunsan

2 thoughts on “Trotsåldern?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.