Kvällspromenad

Dagen började med 3.5 mil på mountainbike längs grus och skogsvägar. Efter detta blev det fiske på kusten efter havsöring och drillning av världens minsta. Den släppte dock efter några meter men jag fick känna rusande fisk och tjutande flugrulle i alla fall 😉

På kvällen åkte jag med Gunsan och Ozzy ut på en skogspromenad i gammal fäbodmiljö. Halvvägs såg vi ett rådjur stå och beta i skogskanten. Det stirrade på oss länge innan det pep iväg. Ozzy som inte sett det innan blev alldeles vild när han kände lukten av det. Blommorna börjar komma igång här med och om en vecka eller två lär det bli ett nytt besök dagtid.

Kvällspromenad i fäbodsmiljö
Kvällspromenad i fäbodsmiljö

Foto lånat av Gunsan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.