Ny granne

När jag klippte gräset idag såg jag att jag hade fått en ny granne. På en stubbe satt en orädd kråkunge och tittade på mig. Jag pratade med den och den tittade nyfiket tillbaka. Jag kunde inte annat än gå in och hämta kameran.
Den var fortfarande kvar när jag kom tillbaka men hade hoppat av stubben. Den kände sig nog trygg där för den klättade upp igen när jag kom. Bra startplats för skakiga flygningar kanske. Jag satt 2 meter ifrån den och fotade.
Kråkan skruvade på sig i alla möjliga positioner…

När man skickat in kamera och teleobjektiv för justering får man låta motiven komma till sig  🙂
Efter ett tag kom en av föräldrarna med gosaker i munnen och lockade. Jag gick därifrån då så att den fick ta sina flyglektioner i fred.

One thought on “Ny granne”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.