Mer vinter

Förra helgen var så bra. Äntligen lite vinter….
Det tog bara några dagar så hade det mesta smält bort. För första gången letade vi oss en bit norröver för snö. Jag hade kollat in en slinga på dryga milen. När vi kom fram visade det sig att den lilla grusväg som var nästan halva sträckan hade haft en hel del trafik. Det blev till att spana in kartan på GPS’en och dra ut en ny riktning. Det blev till slut ett område med myrar och sjöar. Ibland fick vi spåra själva och ibland åkte vi i spår efter skoter. Det var 80 centimeter snödjup vid flera mätningar. Här kommer skidorna att få jobba fler gånger. Vi fick en helfin dag med värsta vårvädret.

Mjukstart i skoterspår
Mjukstart i skoterspår
Blå himmel och sol
Blå himmel och sol
Fikapaus
Fikapaus
Njutbart
Njutbart

2 thoughts on “Mer vinter”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.