I Hamra på skidor

Hemma försvann snön snabbt. Det har kommit och försvunnit flera gånger. I naturen är det klent med snö. För att åka lite skidor körde vi norrut till snön. En härlig vit myr låg framför oss att njuta av. Det gjorde vi också. Pulkan var med med sovsäckar och mat. Vi hoppades slippa slå upp tält och efter en dag runt på myren hittade vi ett ledigt vindskydd. Det var begravt i snö så vi fick skotta fram eldstaden och mycket från backen där vi skulle vara. Sen var det gott med mat. Jag hade REAL Turmat Pulled Pork, Gunsan en Blå Band Gulasch. Hon tyckte inte om sin så det blev en Gulusch. Vi grillade korv på kvällen så hon behövde inte svälta 🙂
Himlen var klar och en stor måne började lysa bakom trädstammarna. Det är härligt när man kan se tusentals stjärnor.

Det var under tio minus på morgonen. Jag sov som en stock hela natten och började med en promenad för att få upp temperatur efter jag fått på mig kläder. Handskar var länge överflödiga men till slut fick jag kapitulera där. Vatten smältes på brasan och vi fick i oss en bra frukost. När vi packat ihop blev det ytterligare torrmat i müssli/gröt. Det var inget fel på vädret på turen tillbaka till bilen heller 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.