Stenshuvud Nationalpark

Dagen hade temperatur på 30 grader så att vandra nationalparken mitt på dagen fungerade inte. Klockan 18 tog vi på oss laddade ryggsäckar och gick från Kivik (Hällerum) ner mot entrén vid Naturrum. Innan vi kom dit vek vi av och gick upp på Stenshuvud. Vi gick till alla 3 utkikspunkterna innan det bar söderut igen. Vid naturrum gick vi mot havet och följde den stigen tillbaka mot parkeringen i norr aändan. Strax innan parkeringen nådde vi tältplatsen för Stenshuvud. Där var det många tält och risk för skogs-rejv igen. Det var minst 10 tält på platsen som inte var så stor. Det gick bra med sömnen i alla fall.

Frukost 06:00 och vidare mot bilen. Fin natur men den levde inte upp till sitt rykte tycker jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.