Varghotellet

Fjärde besöket på varghotellet en midsommarafton. Den här gången var det en födelsedagspresent från Gunsan. Annars har jag sagt att vi inte ska sova där något mer då det blivit så dyrt. Det här var nionde och sista(?) gången.
Det har blivit riktigt dyrt men otroligt trevligt har vi haft och alltid lika kul att spana in vargarna utanför fönstret eller utanför vid hägnet.

Den här gången hade paret 7 valpar SJU!!! Stackars vargmor hade fullt upp med de busiga små krabaterna. Hanen var inte så involverad i “uppfostringen” ännu och kom han nära blev han bortjagad. Han letade nog mest mat som honan gömt men hon jagade bort honom snabbt.
Innan vi åkte hem fick vi ändå se att han accepterades som barnvakt åt 1 unge i taget.

En härlig midsommar även om det var kallt på kvällen. Jodå, vi gick runt i parken flera varv också och tittade på djuren. På dagen grillade vi korv och på kvällen gjorde vi pannkakor. Den tidiga morgonrundan innan frukost var härlig som vanligt 🙂

Hanen mötte oss direkt när vi kom.
Den ståtliga honan
Den ståtliga honan
Busungarna
Busungarna
Många valpar ger såriga spenar
Många valpar ger såriga spenar
Tigger mat
Tigger mat
Pannkaka
Pannkaka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.