Världens finaste Ozzy

En tung dag

Det är en riktigt tung dag idag och det kommer att vara tungt en lång tid framöver.
Älskade Ozzy var till veterinären på hälsokontroll igår. Det var inga positiva besked utan rekommendationer att ta bort honom. Schäfrar får lätt problem med höfterna och så även Ozzy. Han har överbelastat frambenen för att kompensera detta men nu börjar muskelmassan försvinna och han får det jobbigt. Strax efter klockan nio i morse fick han somna in.

Du har givit mig många och fina minnen min vän. Jag hoppas du fick några av mig med dig dit upp.

Farväl käre vän. Vi ses på andra sidan!

Vinterpromenad
Vinterpromenad
Ozzy och jag firar födelsedag
Ozzy och jag firar födelsedag
Ozzy i naturen
Ozzy i naturen
Do o jag Ozzy
Do o jag Ozzy
Fina Ozzy
Fina Ozzy
Tre på vintertur
Tre på vintertur
Snöälskaren
Snöälskaren
Mina bästa
Mina bästa
Tre på tur
Tre på tur
Kompisar
Kompisar
Världens finaste Ozzy
Världens finaste Ozzy
Kompisar
Kompisar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.